Returvillkor


Returer & Reklamationer

Om någon av de varor du har beställt måste reklameras ber vi dig genast kontakta vår kundservice, kvalité är viktigt för oss! Vi tillämpar sedan konsumentköplagens ångerrätt. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Har du som konsument betalat i förskott och vill häva ditt köp på grund av en försenad leverans eller ett oönskat köp återbetalar vi dina pengar inom 60 dagar. Du har även rätt att häva köpet vid en eventuell försening i leveransen till dig. Vi meddelar dig om en eventuell leveransförseningen innan varorna lämnar vårt lager.

Ångerrätt

Vi vill att du och din favorit skall bli nöjda med er order. Du har därför 60 dagars ångerrätt från och med den dagen du hämtar ut varan. Det är tillåtet att öppna kartongen och utföra funktionskontroll på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Observera att vi ej löser ut returer mot postförskott. ångerrätten gäller generellt inte förbruknings- och färskvaror som exempelvis vissa typer av färskfoder.

Reklamation

Vi tillämpar konsumentköplagens ångerrätt. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Har du som konsument betalat i förskott och vill häva ditt köp på grund av en försenad leverans eller ett oönskat köp återbetalar vi dina pengar inom 30 dagar. Du har även rätt att häva köpet vid en eventuell försening i leveransen till dig. Vi meddelar dig om en eventuell leveransförsening innan varorna lämnar vårt lager. Vid reklamation, kontakta oss innan så skickar vi en Reklamationsblankett antingen via mejl eller per brev innan du returnerar dina varor.

Garantier

Vi tillämpar konsumentköplagens garantier.